Zoek
Sluit dit zoekvak.

About

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Marijn!

Toen ik in 2016 na een backpackreis terugkwam in Nederland, droomde ik ervan om altijd op reis te zijn en geld te verdienen terwijl ik reisde. Ik wilde geen 9-tot-5 baan meer hebben, slechts vier weken per jaar vakantie hebben en werken voor een werkgever. In mijn familie is niemand ondernemer, en ik kende weinig mensen die ondernemer waren of die hun geld verdienden met reizen. Nu, na bijna vier jaar heb ik een goedlopend VA bedrijf, werk ik samen met de leukste ondernemers en werkte ik vanuit Spanje, de Nomad Cruise, Panama, Costa Rica, Nicaragua, Mexico, Engeland, Indonesië, Duitsland, Thailand en Vietnam. Ik leef mijn droom!

Dat gun ik jou ook!

In het voorjaar van 2015 toen ik in loondienst in de toeristische branche werkte, raakte ik overspannen. Ik reisde vanuit Den Haag waar ik woonde met de trein naar Amsterdam-Zuid waar ik werkte. Door mijn wisselende diensten (heel vroeg op en redelijk op tijd thuis tot laat beginnen en laat thuis), de lange reistijd en het steeds minder plezier hebben in het werk, raakte ik compleet overspannen. Zeven weken zat ik thuis voordat ik het langzaam weer oppakte op mijn werk. Nadat ik bijna volledig weer werkte werd mijn contract niet verlengd. Een geluk bij een ongeluk weet ik nu!

Weer vertrok ik naar het buitenland, dit keer voor 9 weken naar Zuid-Engeland waar mijn broer en zijn gezin wonen. Hartstikke leuk en ik had voldoende tijd om na te denken (naast het oppassen op mijn neefjes). Werken als VA vanuit het buitenland kwam weer in me op, maar hoe dan. Ik boekte mijn ticket terug naar Amsterdam, nam een loopbaancoach in de hand en schreef me in voor een training over locatie-onafhankelijk werken. And the rest is history!

 

Al meer dan 6 jaar werk ik als VA vanuit over de hele wereld. Het grootste deel van het jaar vanuit Nederland, maar ook vanuit Mexico of Amerika. Dat kan jij ook!

Dit ben ik in het kort

  • Geboren en getogen in Twente. Mijn moeder komt uit Amstelveen en mijn vader uit de VS.
  • Ik ben de middelste van drie kinderen en de enige dochter.
  • Altijd al gek op reizen geweest. Ik studeerde dan ook aan de NHTV in Breda.
  • Van half 2017 t/m juni 2021 leefde en werkte ik locatie-onafhankelijk en had ik geen eigen (huur)huis.
  • Sinds november 2019 eet ik volledig veganistisch en dat bevalt goed!
  • Mijn verloofde Mike ontmoette ik op Tinder in Vietnam, februari 2021, we zagen elkaar voor het eerst in het echt in Mexico, maart 2022, sinds november 2022 woont hij bij mij in Nederland en oktober 2023 gaan we trouwen!